The Dancing Girls


Welkom bij "The dancing girls"

Wij zijn de majoretten van de Harmonie Kunst na Arbeid. Je hebt ons wel al eens gezien, de meisjes die vooraan in mooie kleedjes, danspasjes en oefeningen met een "stick" uitvoeren. Wij zijn een groep van 25 meisjes en vooral het amusement is bij ons belangrijk.

Naast de dansjes die we op straat doen hebben we ook opwarmingsdansjes en werken we soms ook met vlaggen, pomponnen, hoedjes, …

Ieder jaar geven we een show op het openingsconcert van de Corneliusfeesten in de turnzaal van Vrije Basisschool 'De Stapsteen' te Veldegem. Indien u er niet bij kon zijn, kunt u de foto's van ons optreden van dit jaar altijd bekijken in het fotoboek van deze site.

Wij repeteren wekelijks op donderdagavond in de turnzaal van Vrije Basisschool 'De Stapsteen', K. Astridstraat 2, te Veldegem (naast de kerk). Van 18u30 tot 19u30 voor de beginners, van 19u30 tot 20u30 voor de semi-gevorderden en van 20u30 tot 21u00 voor de gevorderden. Wie geïnteresseerd is kan gerust eens een kijkje komen nemen of eens mee proberen.
Voor verdere inlichtingen kunt u steeds terecht bij onze lesgeefsters :
Britt Vanbesien : 0491/079203
Sien Coulier : 0479/236033

Wil je ons live aan het werk zien, kijk dan vlug eens in onze kalender wanneer wij de volgende keer optreden.

Dansende groetjes

The Dancing Girls

  
 


© 2003 KNA Veldegem. All rights reserved info@knaveldegem.be