Gastenboek

Welkom op het gastenboek van KNA Veldegem.
Indien u ons een bericht wenst na te laten, dan is dit hiervoor de ideale locatie.

Er zijn momenteel 182 berichten in ons gastenboek,
wil je zelf ook iets toevoegen ? Klik HIER

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » Volgende 10

Bedankt priester Luc!
Wist je dat ... onze proost Priester Luc wegens gezondheidsredenen van 1 april tot 1 augustus een sabbatperiode zal inlassen om terug tot rust te komen. Na deze rustperiode zal hij een andere taak worden toegewezen. Dit betekent dat priester Luc niet meer zal terugkeren naar Veldegem en wij vanaf 1 april een nieuwe priester zullen krijgen. Luc dankt onze harmonie en onze majorettes voor de goede samenwerking gedurende de 16 jaar dat hij onze proost en priester was.
Van onze kant willen wij Luc ook bedanken voor de goede samenwerking : met de harmonie waren we altijd welkom in de kerk voor ons kerstconcert en voor onze ceciliamis. We waren ook 3 keer met de voltallige harmonie bij hem thuis te gast toen hij zijn verjaardag of zijn jubileum vierde als priester in veldegem.
Hartelijk dank Luc en het ga je goed!


Bericht van Stefaan , verzonden op 12-03-2018 om 21:21

Nieuwe peter van onze harmonie
Op de nieuwjaarsreceptie van 5 januari hebben we onze nieuwe peter voor 2018 aangesteld : Bart Buddaert, uitbater van de Carrefour van Veldegem! Hij wordt de 14de meter/peter van onze harmonie en wacht de moeilijke opdracht om zijn voorgangers te overtreffen, maar volgens onze informanten ziet hij dit volledig zitten!

Dit wil ook zeggen dat we afscheid hebben moeten nemen van onze peter van 2017 : Trudo Vincke. Wij danken hem oprecht voor alles wat hij in het afgelopen jaar voor onze harmonie gedaan heeft! Tijdens onze sneukelroute toonde hij zich van zijn gulle kant op de stop van de vis. En we herinneren ook allemaal nog onze rondgang van Veldegem in juli, waar we bij Trudo en Ann te gast waren voor een gezellige Duitse avond vol hapjes en drankjes! Nogmaals bedankt Trudo!

Bericht van Stefaan , verzonden op 15-01-2018 om 19:09

Schenking € 275 aan goed doel "jeugd rolstoelbasket zedelgem"
Op vrijdag 23/12/16 heeft onze harmonie samen met het koor De Kleine Zingerij in een bomvolle kerk een zeer geslaagd kerstconcert gebracht. Het concert was een waar succes : nog nooit konden we meer dan 300 belangstellenden in de kerk verzamelen voor ons kerstconcert. Traditioneel gaat een deel van de opbrengst van het kerstconcert naar een goed doel. Dit jaar is dit goede doel de "jeugd rolstoelbasket zedelgem". Op de nieuwjaars-receptie van 06/01/17 waren we dan ook trots dat we hen een cheque van € 275 konden overhandigen die ze kunnen gebruiken voor aankoop van materiaal voor hun jeugdspelers.

Bericht van Stefaan , verzonden op 19-01-2017 om 13:31

Meter-Peter wissel op nieuwjaarsreceptie
Op de nieuwjaarsreceptie hebben we onze nieuwe peter voor 2017 hebben aangesteld : Trudo Vincke! Hij wordt de 13de meter/peter van onze harmonie en wacht de moeilijke opdracht om zijn voorgangers te overtreffen, maar volgens onze informanten ziet hij dit volledig zitten!

Dit wil ook zeggen dat we afscheid nemen van onze peter van 2016 : Ricky Slosse. Wij danken hem oprecht voor alles wat hij in het afgelopen jaar voor onze harmonie gedaan heeft! Het is best handig om een beenhouwer als peter te hebben . Zo kon hij ons helpen op de sneukelroute tijdens de corneliusfeesten, kermisdinsdag, de BBQ van onze trommelaars en zorgde hij voor belegde broodjes op ons kerstconcert. En we herinneren ook allemaal nog onze rondgang van Veldegem in juli : op deze eerste mooie warme zomeravond van 2016 waren we in De Bosserij bij Ricky en Caroline te gast en trakteerden ze ons op een gezellige avond met een hapje en een drankje! Nogmaals bedankt Ricky!

Bericht van Stefaan , verzonden op 19-01-2017 om 13:28

Overlijden Luc Vanhecke
Onze harmonie betuigt zijn diepste medeleven aan Suzanne Vandekerckhove, aan Greta en Isabel Vanhecke en hun familie bij het heengaan van hun echtgenoot/vader Luc Vanhecke.

Luc was lid van onze harmonie en was eind de jaren ’90 – begin jaren 2000 actief als enthousiaste trommelaar + als verkoper van steunkaarten.

Hij is op zaterdag 31 december 2016, op 79-jarige leeftijd, thuis overleden.

De uitvaartplechtigheid vindt plaats op zaterdag 7 januari 2017 om 10 u 00, in de Onze-Lieve-Vrouwkerk te Veldegem.

Bericht van Stefaan , verzonden op 04-01-2017 om 12:29

Rieke x Joeri = Len
Een dikke proficiat aan onze verantwoordelijke van de
majoretten Rieke Hessels en onze drummer Joeri Smessaert
met de geboorte van hun zoontje Len, broertje van Dax en Nox.

Hun derde zoontje is geboren op vrijdag 7 oktober 2016,
weegt 3.970 kg en is 54 cm groot.

Er lopen wel al 2 kapoenen rond bij die papa en mama van mij,
maar voor een lieverd zoals ik was er nog een plaatsje vrij.

Eveneens een dikke proficiat aan de
trotse meter : Britt Vanbesien
en de trotse peter : Jos Vanbesien!

Bericht van Stefaan , verzonden op 13-10-2016 om 20:20

Meter-Peter wissel op nieuwjaarsreceptie
Op de nieuwjaarsreceptie werd onze nieuwe peter voor 2016 aangesteld : slager Ricky Slosse! Hij wordt de 12de meter/peter van onze harmonie en wacht de moeilijke opdracht om zijn voorgangers te overtreffen, maar volgens onze informanten ziet hij dit volledig zitten! De beenhouwerij van Ricky in Veldegem bestaat in 2016 namelijk 10 jaar en dat zal samen met onze harmonie gevierd worden.

Dit wil ook zeggen dat we afscheid hebben moeten nemen van onze meter van 2015 : Caroline Dellaert. Wij danken haar oprecht voor alles wat ze in het afgelopen jaar voor ons gedaan heeft : Op de nieuwjaarsreceptie bracht ze een sketch en had ze voor ieder lid een cadeautje mee. Op het lenteconcert stond ze samen met onze meter van 2014 Rosette in voor de duopresentatie. Op onze rondgang in Veldegem waren we bij haar te gast en trakteerde ze ons op een gezellige avond met vers gebakken pizza ŕ volonté, en ook op corneliuszondag waren we bij haar in de tuin uitgenodigd. Nogmaals bedankt Caroline!

Bericht van Stefaan , verzonden op 12-01-2016 om 12:31

Music 4 Kids
Op vrijdag 2 oktober organiseerde de jeugdwerking van onze harmonie onder leiding van Jason en Matthias ‘Music 4 Kids’. Het doel hiervan was om de kinderen van de lagere school te laten kennis maken met de wondere wereld van muziek.

Alle kinderen van het 2de tot het 6de leerjaar (meer dan 180 leerlingen) kwamen allemaal 1 lesuur naar de turnzaal, waar wij 6 verschillende standen hadden ingericht : koperblazers, hout-blazers, slagwerk, majorettes, snaarinstumenten en tokkel-instrumenten. Iedere stand was bemand door onze medewerkers, en de kinderen mochten alle instrumenten zelf eens proberen. (Wat een heel intensieve taak volgens de medewerkers .)

De leerlingen en leraars waren super enthousiast, en we hopen natuurlijk dat er hierdoor enkele kinderen de smaak van de muziek te pakken hebben gekregen. Onze inspanningen worden beloond, want we hebben ondertussen al 5 nieuwe trommelaars op de repetitie mogen verwelkomen.

Als laatste een woordje van dank aan Jason en Matthias om dit te organiseren, en vooral aan onze medewerkers die een hele dag in de turnzaal aanwezig waren, en die zelfs op het werk hiervoor een dag verlof hebben genomen!


Bericht van Stefaan , verzonden op 20-10-2015 om 12:20

Kerst en nieuw
Goede vrienden, dank voor de briljante samenwerking tijdens de 2 "kerstconcerten met een Hart" Het was niet alleen fijn muziek spelen samen, het was ook fijn samen vertoeven !!

Fijne jaarwisseling en een super en muzikaal 2015 !!

Van de broedertjes en zustertjes uit Vlaams Brabant.

Bericht van KF Sint-Pieters-Herleving uit Sint-Pieters-Kapelle , verzonden op 29-12-2014 om 18:56

Rouwbericht Jozef Desmet
Onze harmonie betuigt zijn diepste medeleven aan Martine Moeyaert, aan Steven en Joke Sintubin – Desmet en hun familie bij het heengaan van Jozef Desmet, weduwnaar van mevrouw Anita Borra.

Jozef speelde bijna 60 jaar muziek, was altijd enthousiast en present met zijn trombone, en was ook jarenlang actief als lesgever notenleer binnen onze harmonie. Hiernaast was hij ook samen met onze Freddy medewerker aan het kinderkankerfonds UZ gent met de Alfredos.

Hij is op zaterdag 20 december 2014, op 70-jarige leeftijd, thuis plots overleden.

De uitvaartplechtigheid vindt plaats op zaterdag 27 december 2014 om 10 u 00, in de Onze-Lieve-Vrouwkerk te Veldegem. en wordt opgeluisterd door onze harmonie.


Bericht van Stefaan , verzonden op 23-12-2014 om 12:28


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » Volgende 10


  
 


© 2003 KNA Veldegem. All rights reserved info@knaveldegem.be